Chaos WoW
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Chaos WoW

Chaos WoW forum

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

Dark Elite

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Creeprs

Po?et p?ísp?vk? : 28

Dark Elite Empty
PříspěvekPředmět: Dark Elite   Dark Elite Icon_minitimeMon Oct 01, 2007 3:05 pm

Mame prvu guildu na servery vola sa Dark Elity (aliancia) kto by sa cel pridat kludne nech mi whispne mne alebo mojim officerom nicky (Brinek, Killerka a viac si nepametam Smile )
Návrat nahoru Goto down
MorLord

MorLord

Po?et p?ísp?vk? : 49

Dark Elite Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dark Elite   Dark Elite Icon_minitimeWed Oct 03, 2007 12:28 am

Creeprs napsal:
Mame prvu guildu na servery vola sa Dark Elity (aliancia) kto by sa cel pridat kludne nech mi whispne mne alebo mojim officerom nicky (Brinek, Killerka a viac si nepametam Smile )
hehe prej prvni ja tu hraju da se rict temer od zacatku a moje prvni postava byla dranei shamanka nick Valian a meli sme prvni ali guild ale server pak zacal padat a tak sme ji zrusili a sli hrat jinam bounce Sleep elephant
Návrat nahoru Goto down
http://www.sitfang.wgz.cz
Creeprs

Po?et p?ísp?vk? : 28

Dark Elite Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dark Elite   Dark Elite Icon_minitimeWed Oct 03, 2007 3:09 pm

prva od posledneho spustenia Razz
Návrat nahoru Goto down
Wolf

Po?et p?ísp?vk? : 24

Dark Elite Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dark Elite   Dark Elite Icon_minitimeMon Oct 08, 2007 3:38 pm

ja chci nakou funkci a ne veterana na blizzliku sem war lvl 51 a mam funkci the lich king
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Dark Elite Empty
PříspěvekPředmět: Re: Dark Elite   Dark Elite Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Dark Elite
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Chaos WoW :: Guildy-
Přejdi na: