| Malo GM | |
|
+7Mantis Keel Creeprs Archimound Wolf rogue34 safol 11 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Terry
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 03. 10. 07
| |
| |
Gm Owner GM,Moderátor
Po?et p?ísp?vk? : 35 Join date : 06. 10. 07
| Předmět: gm Wed Oct 10, 2007 8:31 pm | |
| Tak to se asi nedoviz jestli jsem to myslel vazne protoze me neporazis:D. Vetsinou na server chodim od 15:00 do 21:00 a o vikendu tady skoro nejsem. | |
|
| |
Wolf
Po?et p?ísp?vk? : 24 Join date : 30. 09. 07
| |
| |
MorLord
Po?et p?ísp?vk? : 49 Join date : 02. 10. 07 Age : 34
| Předmět: Re: Malo GM Wed Oct 10, 2007 9:05 pm | |
| - Gm Owner napsal:
- Jestli vis nejaky cheatry ktery jsou na serveru tak napis do sekce BANY jejich Nick a pak si je nejdem.TERRY já nevim kdy se nahodi server to zaleží na adminovi kdyho nahodi
jo uz vidim jak ty to vyresis pul hodiny sme na tebe mluvili ze tam behaj dva se speed hackem a ty jediny co si udelal bylo to ze si za pul hodiny se portl k nam a rekl s ipojdte za mnou a vyvedlk si nas ze sw a dal si nam prikazem kill omg ty tak neco vyresis | |
|
| |
Terry
Po?et p?ísp?vk? : 25 Join date : 03. 10. 07
| Předmět: Re: Malo GM Wed Oct 10, 2007 9:57 pm | |
| MorLorde nepomlouvej Ownera náhodou je to v poho GM jeden z mála co tam jsou často (např.dost tam je i Mantiska) | |
|
| |
Gm Owner GM,Moderátor
| Předmět: gm Thu Oct 11, 2007 8:55 am | |
| - MorLord napsal:
- Gm Owner napsal:
- Jestli vis nejaky cheatry ktery jsou na serveru tak napis do sekce BANY jejich Nick a pak si je nejdem.TERRY já nevim kdy se nahodi server to zaleží na adminovi kdyho nahodi
jo uz vidim jak ty to vyresis pul hodiny sme na tebe mluvili ze tam behaj dva se speed hackem a ty jediny co si udelal bylo to ze si za pul hodiny se portl k nam a rekl s ipojdte za mnou a vyvedlk si nas ze sw a dal si nam prikazem kill omg ty tak neco vyresis tak za 1. predtim sem sel z moowindem ukazat misto na guild house!takze jsem nemel cas!! a jestli vis nick tech HACKERU tak my je napis postou!! | |
|
| |
Keel
Po?et p?ísp?vk? : 8 Join date : 06. 10. 07
| Předmět: Re: Malo GM Thu Oct 11, 2007 5:18 pm | |
| ja bych mel taky neco na ownera jak me portnul pric z AQ a videl ze udelal hcybu tak zmizel a ipnul si whisp ale stim guild hausem mel parvdu joo a sry ze sem nesehnal ty ID nenasel sem to | |
|
| |
Neoony
Po?et p?ísp?vk? : 1 Join date : 11. 10. 07 Age : 31 Location : Slovakia, Svit
| Předmět: GM Prikazy Thu Oct 11, 2007 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Gm Owner GM,Moderátor
| Předmět: gm Fri Oct 12, 2007 2:44 pm | |
| - Keel napsal:
- ja bych mel taky neco na ownera jak me portnul pric z AQ a videl ze udelal hcybu tak zmizel a ipnul si whisp ale stim guild hausem mel parvdu joo a sry ze sem nesehnal ty ID nenasel sem to
jo to sry udelal jsem chybu ale kvuli tomu jsem si nevypnul wisp.Portnul bych te zpatky ale nemel jsem ID jeste jednou sry | |
|
| |
Keel
Po?et p?ísp?vk? : 8 Join date : 06. 10. 07
| Předmět: Re: Malo GM Sun Oct 14, 2007 7:22 pm | |
| ok v poho ale jako GM by si ty ID mel aspon mit vytiskli na papire u sebe ale jeinak v poho a ten whisp si zapnete plz | |
|
| |
Gm Owner GM,Moderátor
| Předmět: gm Mon Oct 15, 2007 10:42 am | |
| - Keel napsal:
- ok v poho ale jako GM by si ty ID mel aspon mit vytiskli na papire u sebe ale jeinak v poho a ten whisp si zapnete plz
ja do nekterych lokaci mam ID ale do instanci nemam nemam ID | |
|
| |
Creeprs
Po?et p?ísp?vk? : 28 Join date : 01. 10. 07
| Předmět: Re: Malo GM Mon Oct 15, 2007 3:38 pm | |
| ID veci mam na papiery a ked bude potrebne tak si zozeniem od D1 po arena gladiator sets 2 | |
|
| |
Gm Owner GM,Moderátor
| Předmět: Re: Malo GM Mon Oct 15, 2007 8:49 pm | |
| - Creeprs napsal:
- ID veci mam na papiery a ked bude potrebne tak si zozeniem od D1 po arena gladiator sets 2
hmm ale my se bavime id na lokace a ne na itemy..... | |
|
| |
Creeprs
Po?et p?ísp?vk? : 28 Join date : 01. 10. 07
| Předmět: Re: Malo GM Tue Oct 16, 2007 4:59 pm | |
| to nemam urcite | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Malo GM | |
| |